Luxe catering op locatie: kaviaar, oesters en champagne

Een chique borrel, bruiloft, (bedrijfs)feest, beurs, festival of jubileum? Luxe catering met oesters, kaviaar en champagne brengt een ongeëvenaarde elegantie naar de tafel. Het is een ervaring die de smaakpapillen verwent en gasten vermaakt met oestermannen en oestermeisjes die de kneepjes van het vak op locatie tonen.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Natuurlijk komen we graag bij u langs! Vraag ons naar de beschikbaarheid, waarna we wensen, het aantal gasten, de locatie en de tijdsduur doorspreken en een vrijblijvende offerte opstellen.

Waarom Oester eXclusief?

 • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
 • Duidelijke afspraken en prijzen
 • Persoonlijk contact
 • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Oesters: een delicatesse uit de zee

Als symbool voor luxe en verfijning is de oester een luxe toevoeging voor stijlvolle events. Met onze luxe catering service serveren wij deze verse delicatesse op locatie, zoals Irish Mohr, Oesterij Special, Fine de Claire of de bruisende smaak van de Zeeuwse Creuse.

 • Irish Mohr. 4,10 p/s
 • Oesterij special € 3,50 p/s
 • Zeeuwse Creuse (onze favoriet) € 2,85 p/s
 • Fine de Claire € 2,60 p/s

Bewapend met een oestermes en garneringen gaan onze oestermannen en oestermeisjes langs bij uw gasten en tonen de kneepjes van het vak. Het serveren van deze zeevrucht voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt ook een onvergetelijke ervaring voor gasten.

Kaviaar: een symfonie van verfijning

De eitjes geoogst van de steur worden beschouwd als een van de meest exclusieve en kostbare delicatessen ter wereld. Als luxe cateraar serveren wij Royaal Kaviaar Platinum, waarbij we ongeveer 8 gram per persoon aanraden tegen een prijs van € 1,50 per gram.

Champagne: bubbels van vreugde

Niets spreekt meer van feestelijkheid dan champagne. Gecombineerd met luxe hapjes als oesters en kaviaar zorgt dit voor Perfect Pairing en een ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten. Natuurlijk adviseren wij graag over een passende champagne bij uw feest of evenement voor de optimale ervaring.

 • Jauma Serra Cava Brut vanaf 150 glazen €650,-.
 • Anthonij Rupert Brut Classique vanaf 150 glazen €850,-.
 • Champagne Moet & Chandon Brut Imperial. vanaf 150 glazen €1450,-.
 • Champagne Veuve Clicquot Brut, 150 glazen € 1650,-

FAQ: luxe catering op locatie

Wat kost luxe catering?

Bij onze luxe catering service kunt u kiezen uit diverse hapjes en drankjes, zoals kaviaar, oesters en champagne. De kosten worden berekend op basis van een vast uurtarief en de afgenomen producten. Vraag een offerte aan voor de exacte prijs.

Wat doet Oester eXclusief?

Wij verwennen uw gasten met oesters, kaviaar en/of champagne op locatie, waarbij we vooraf de wensen en behoefte bespreken en u hier tijdens het event geen omkijken naar heeft.

Hoe verloopt het proces?

Na het opstellen van een offerte en bespreken van wensen en verwachtingen, ontzorgen wij jou tijdens de festiviteiten. Onze oestermannen bereiden de service voor, openen de oesters en verrassen jouw gasten met een onvergetelijke ervaring.