Oestermeisje inhuren

Oesters zijn een verfijnde toevoeging voor elke gelegenheid. De oestermeisjes van OestereXclusief komen graag bij u langs en voorzien de gasten van heerlijke verse oesters, champagne en/of kaviaar. Ook een oestermeisje inhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of doe direct een offerte aanvraag.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Voeg een vleugje stijl en elegantie toe met oestermeisjes op uw borrel, bruiloft, (bedrijfs-)evenement, beurs, festival, jubileum of private diner. Dit culinaire hoogstandje is een waardevolle toevoeging en zorgt voor gedenkwaardige momenten.

Waarom Oester eXclusief?
  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Inhuren van oestermeisje

Ook een oestermeisje inhuren? Neem dan direct contact met ons op. Verwonder uw gasten met professionele oestermeisjes die de geheimen van het vak graag delen.

Doe prijsopgave

Op basis van het aantal gasten, het budget, de afgenomen producten en de gewenste tijdsduur stellen wij een offerte op. Na akkoord bespreken we de wensen en verwachtingen, zodat u tijdens het evenement ontzorgd bent en wij de oesters volgens planning serveren.

Voor het inhuren van oestermeisjes rekenen wij vaste kosten, namelijk een uurloon van €42, voorrijkosten van € 0,23 per kilometer en voorbereidkosten van € 45.

Daarbij volgen kosten per oester:

  • De Irish Mohr. € 3,60 -  per stuk.
  • De Oesterij speciaal € 3,20 - per stuk.
  • De Zeeuwse Creuse (onze favoriet) € 2,85 - per stuk .
  • De Fine de Claire € 2,60 - per stuk.

Bij groepen van meer dan 150 personen is korting mogelijk!

Wat doet een oestermeisje?

Onze oestermeisjes gaan rond met oesters en garneringen/smaakversterkers als citroen, peper, tabasco, rode wijnazijn en sjalotjes. Naast het openen en serveren van de oesters voor alle gasten, demonstreren zij de vaardigheden voor het correct openen van een oester om smaken te behouden. Daarbij adviseren zij over de verschillende garneringen.

Wist je dat onze oestermeisjes op aanvraag ook rondgaan met champagne of luxe hapjes als kaviaar en sushi?

Waarom een oestermeisje inhuren?

Het enthousiasme van onze oestermeisjes slaat vaak door op uw gasten. Op basis van de smaakvoorkeuren geven zij advies voor de juiste garneringen voor een optimale beleving en smaaksensatie.

Voor uw gelegenheid serveren wij verse oesters uit kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of Nederland. De verse oesters uit Nederland worden gevangen bij de Grevelingen & Oosterschelde.

FAQ: oestermeisje inhuren

Wat kost een oestermeisje?

Wanneer u een oestermeisje wilt inhuren berekenen wij de kosten op basis van een vast uurtarief en de afgenomen producten. De prijs van een oester is tussen de 2,50 en 3,50 euro per stuk. Daarbij hanteren wij een uurtarief van 40 euro per uur.

Wat doet een oestermeisje?

Een oestermeisje is een professional die gespecialiseerd is in het openen, serveren en presenteren van oesters. Het is de taak van een oestermeisje om de oesters op een zorgvuldige en vakkundige manier te openen, zodat de smaak van oesters behouden blijft en deze perfect gepresenteerd kan worden aan gasten.

Hoe werkt het?

Allereerst stellen wij een offerte op en bespreken de wensen en verwachtingen, zodat u tijdens de festiviteiten ontzorgd bent. Na aankomt bereiden wij de service voor, waarna de oestermeisjes uitserveren en gasten verrassen met heerlijke oesters.