Oesters op locatie

Proef oesters op locatie met de oestermannen en oestermeisjes van Oester eXclusief. Wij vermaken uw gasten en serveren verse oesters, champagne en kaviaar. Naast de smaaksensatie, geven onze oestermannen en oestermeisjes advies over de passende garneringen en tonen de kneepjes van het vak. Het enthousiasme voor oesters spat er vanaf, wat zich weerspiegelt op de beleving van gasten.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Voeg een smaakvol, elegant en exclusief element toe aan jouw evenement of feest. Vooraf bespreken wij de wensen, behoefte en aandachtspunten, waarna wij de catering compleet verzorgen en oesters op locatie serveren. Ook kaviaar en champagne behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact met ons op via +31655348180 of doe online een offerte aanvraag.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Waarom oesters op locatie?

Verse oesters

Verser kan bijna niet! Onze oesters komen rechtstreeks vanuit de kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland. Geniet van de puurheid en versheid van de zee op jouw evenement.

Stijlvolle toevoeging

Of het nu gaat om een chique bruiloft, een zakelijk event of een intiem feest, met onze oestermannen en oestermeisjes voeg je een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid. De presentatie van verse oesters draagt bij aan een sfeer van elegantie en exclusiviteit.

Experts en aanstekelijk enthousiast

Onze enthousiaste oestermannen zijn bekend met verschillende soorten oesters en geven advies over welke het beste passen bij de smaakvoorkeuren van jouw gasten. Ontdek de perfecte combinatie van oesters, saus, en wijn voor een onvergetelijke smaakervaring. Het aanstekelijke enthousiasme van onze oestermannen en meisjes voegen een extra dimensie toe aan de culinaire beleving.

Entertainment

Voeg een vleugje culinair entertainment toe aan jouw event of feest met oesters op locatie. Verwonder jouw gasten met oestermannen die de oesters openen en desgewenst de kneepjes van het vak leren. Een spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Oestermannen & Oestermeisjes: hoe werkt het?

OestereXclusief verzorgt oesters op locatie voor elke feestelijke gelegenheid middels een eenvoudig stappenplan.

Doe prijsopgave

  1. Offerte aanvragen: Vraag online eenvoudig een offerte aan of neem direct contact met ons op. Geef details zoals het aantal gasten, jouw budget, de gewenste tijdsduur, en eventuele extra producten aan.

  2. Bespreking van wensen: Bespreek jouw wensen en verwachtingen vooraf. Onze team luistert naar jouw behoeften en adviseert op basis daarvan.

  3. Service op maat: Op basis van de bespreking berekenen wij de prijs, rekening houdend met het aantal gasten, het budget, de tijdsduur, en de gekozen producten. Wij bieden een service op maat die perfect aansluit bij jouw evenement.

  4. Ontzorging tijdens festiviteiten: Laat de oesterman tijdens de festiviteiten de rest doen. Na aankomst bereiden wij de service voor, waarbij de oestermannen zorgvuldig de oesters openen en jouw gasten verrassen met heerlijke oesters op locatie.

FAQ: Oesters op locatie

Wat kost een oesterman?

De kosten worden berekend op basis van een vast uurtarief en de afgenomen producten. De prijs per oester varieert tussen de 2,87 en 4,15 euro. Het uurtarief voor onze professionele oestermannen bedraagt 40 euro per uur.

Wat doet een oesterman?

Een oesterman is een professional gespecialiseerd in het openen, serveren en presenteren van oesters. Hij zorgt ervoor dat de smaak van de oesters behouden blijft en presenteert ze op een vakkundige wijze aan jouw gasten.

Hoe verloopt het proces?

Na het opstellen van een offerte en bespreken van wensen en verwachtingen, ontzorgen wij jou tijdens de festiviteiten. Onze oestermannen bereiden de service voor, openen de oesters en verrassen jouw gasten met een onvergetelijke ervaring.