Oesterman inhuren

Ben je op zoek naar een unieke en verfijnde toevoeging voor jouw evenement of feest? Overweeg dan ervaren de ervaren oestermannen van OestereXclusief. Het inhuren van een oesterman is een culinair hoogtepunt en tilt de beleving van uw feest of evenement naar een hoger niveau.

Doe prijsopgave

Het inhuren van een oesterman is uniek, voegt elegantie toe en is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals bruiloften, bedrijfsevenementen, beurzen, festivals, jubilea of private dining. Voeg een vleugje luxe toe aan uw setting en neem contact met ons op via: +31611850603.

Inhuren oesterman en prijs

Wat doet een Oesterman?

Gewapend met citroen, peper, tabasco en rode wijazijn met sjalotjes zijn onze oestermannen aanwezig op uw evenement of feest. Naast het zorgvuldig openen en serveren van de oesters, laten we aan uw gasten zien hoe dit in zijn werk gaat en geven we advies over de verschillende garneringen.

Met passie en een aanstekelijk enthousiasme verzorgen wij een unieke ervaring met oesters, waarbij eventueel ook luxe champagne en kaviaar mogelijk zijn.

Waarom een Oesterman Inhuren?

  1. Verse oesters: Verser kan bijna niet! Onze oesters komen rechtstreeks vanuit de kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland.

  2. Stijlvolle toevoeging: Of het nu gaat om een chique bruiloft, een zakelijk event of intiem feest. Met oestermannen en oestermeisjes voegt u een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

  3. Experts en aanstekelijk enthousiast: Onze enthousiaste oestermannen zijn bekend met de verschillende soorten oesters en geven advies over welke het beste passen bij de smaakvoorkeuren van uw gasten. Daarbij geven zij advies over de beste combinatie met saus en wijn voor een onvergetelijke smaakervaring.

  4. Entertainment: Met het inhuren van een oesterman voegt u een vleugje cullinaire entertainment toe aan uw event of feest. Verwonder uw gasten met oestermannen die de oesters openen en desgewenst de kneepjes van het vak leren.

Oesterman inhuren: hoe werkt het?

Bij ons kunt u voor elke feestelijke gelegenheid een oesterman inhuren. Vraag online eenvoudig een offerte aan of neem direct contact met ons op. Op basis van het aantal gasten, uw budget, de tijdsduur en gekozen producten berekenen wij de prijs.

Doe prijsopgave

Bespreek je wensen en verwachtingen vooraf en laat de oesterman tijdens de festiviteiten de rest doen.

FAQ: oesterman inhuren

Wat kost een oesterman?

Wanneer u een oesterman wilt inhuren berekenen wij de kosten op basis van een vast uurtarief en de afgenomen producten. De prijs van een oester is tussen de 2,50 en 3,50 euro per stuk. Daarbij hanteren wij een uurtarief van 40 euro per uur.

Wat doet een oesterman?

Een oesterman is een professional die gespecialiseerd is in het openen, serveren en presenteren van oesters. Het is de taak van een oesterman om de oesters op een zorgvuldige en vakkundige manier te openen, zodat de smaak van oesters behouden blijft en deze perfect gepresenteerd kan worden aan gasten.

Hoe werkt het?

Allereerst stellen wij een offerte op en bespreken de wensen en verwachtingen, zodat u tijdens de festiviteiten ontzorgd bent. Na aankomt bereiden wij de service voor, waarna de oestermannen uitserveren en gasten verrassen met heerlijke oesters.