Oester catering op bruiloft

Op deze bijzondere dag wilt u memorabele momenten creëren en dan zijn oesters de perfecte gangmaker. Onze oesterservice is passend voor diverse momenten op de dag, zoals de ontvangst, receptie, na de ceremonie of op het avondfeest. Verwen uw gasten met een luxe specialiteiten als oesters, kaviaar en champagne. Benieuwd wat onze oester catering voor uw bruiloft kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op of doe direct een offerte aanvraag.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Als culinair entertainment is de oester spraakmakend en laat een blijvende indruk achter op uw gasten. Waar men zich de borrelnootjes op een feestje vaak niet meer kan herinneren zijn oesters onderwerp van gesprek. Als symbool van luxe en verfijning is de oester uitermate geschikt voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Perfect Pairing oesters op bruiloft+31655348180 of stel een vraag!

Catering service: oesters op bruiloft

Vooraf bespreken we de wensen en behoeften, zodat u op de bruiloft zelf geen tijd meer kwijt bent aan de oester catering. Op het aangewezen moment zullen onze oestermannen of oestermeisjes uw gasten culinair verwennen met verse oesters.

Doe prijsopgave

Met passie en een aanstekelijk enthousiasme tonen zij de kneepjes van het vak en geven advies over garneringen en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes.

Wat kosten oesters?

  • Irish Mohr. 4,15 p/s
  • Oesterij special € 3,55 p/s
  • Zeeuwse Creuse (onze favoriet) € 2,87 p/s
  • Fine de Claire € 2,65 p/s

"The Perfect Wedding"? Kies dan voor Perfect Pairing door de oesters te combineren met champagne, prosecco of een verfrissende wijn die perfect aansluit bij de ziltige smaak van de zee.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Interesse?

Oesters zijn memorabel en een uitstekende toevoeging voor elke bruiloft. Verras uw gasten met verse oesters uit kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland.

Ook oester catering op uw bruiloft en genieten van dit culinaire spektakel? Neem dan contact met ons op of doe een offerte aanvraag. In de meeste gevallen heeft u binnen 12 uur reactie.

FAQ: Oesters catering op een bruiloft

Wat kost oester catering?

De prijs voor oester catering op een bruiloft is afhankelijk van de wensen, oesters en de tijdsduur. Vraag een offerte aan voor de exacte prijs.

Wat doet Oester eXclusief?

Onze serveren de oesters op het gewenste moment; bij de ontvangst, na de ceremonie of op het feest. Bewapend met een oestermes en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco, rode wijnazijn en sjalotjes verwennen zij uw gasten.

Hoe verloopt het proces?

Na ontvangst en akkoord van de offerte bespreken we de wensen en verwachtingen, zodat we u compleet kunnen ontzorgen tijdens de festiviteiten. Voorafgaand bereiden wij de oesters catering voor, zodat we op locatie direct aan de slag kunnen.