Oester catering op bruiloft

Op deze bijzondere dag wilt u memorabele momenten creëren en dan zijn oesters de perfecte gangmaker. Onze oesterservice is geschikt voor diverse momenten op de dag, zoals de ontvangst, receptie, na de ceremonie of op het avondfeest. Verwen uw gasten met een luxe specialiteiten als oesters, kaviaar en champagne. Benieuwd wat onze oester catering voor uw bruiloft kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of doe direct een offerte aanvraag.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Als culinair entertainment is de oester spraakmakend en laat een blijvende indruk achter op uw gasten. Waar men zich de borrelnootjes op een feestje vaak niet meer kan herinneren zijn oesters onderwerp van gesprek. Als symbool van luxe en verfijning is de oester uitermate geschikt voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Catering service: oesters op bruiloft

Vooraf bespreken we de wensen en behoeften, zodat u op de bruiloft zelf geen tijd meer kwijt bent aan de oester catering. Op het aangewezen moment zullen onze oestermannen of oestermeisjes uw gasten culinair verwennen met verse oesters.

Doe prijsopgave

Met passie en een aanstekelijk enthousiasme tonen zij de kneepjes van het vak en geven advies over garneringen en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes.

"The Perfect Wedding"? Kies dan voor Perfect Pairing door de oesters te combineren met champagne, prosecco of een verfrissende wijn die perfect aansluit bij de ziltige smaak van de zee.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Interesse?

Oesters zijn memorabel en een uitstekende toevoeging voor elke bruiloft. Verras uw gasten met verse oesters uit kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland.

Ook oester catering op uw bruiloft en genieten van dit culinaire spektakel? Neem dan contact met ons op of doe een offerte aanvraag. In de meeste gevallen heeft u binnen 12 uur reactie.