Oesterbar op locatie

Binnenkort een event, feest of borrel? Vraag naar de beschikbaarheid van onze oesterbar! Onze oestermannen en oestermeisjes installeren de oesterbar op locatie en zorgen voor memorabele momenten.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Verwen uw gasten met verse oesters en culinair entertainment van Oester eXclusief. Naast de heerlijke zilte smaak van oesters, serveren wij eveneens specialiteiten als kaviaar en champagne.

 

Kosten van oesterbar op locatie

De kosten voor onze oesterbar worden berekend aan de hand van een uutarief, voorrijkosten en natuurlijk de kosten per oester. Voor extra's als champagne, kaviaar of speciale garneringen wordt een meerprijs gerekend.

  • Irish Mohr. 4.10 p/s
  • Oesterij special € 3,50 p/s
  • Zeeuwse Creuse (onze favoriet) € 2,85 p/s
  • Fine de Claire € 2,60 p/s

Onze oesterspecialist neemt verder garneringen mee, als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes. Extra's als Grey Goose Vodka of Gin zijn op aanvraag.

Hoe werkt de oesterbar?

Vooraf bespreken we het aantal gasten, de locatie en de tijdsduur van het event, waarna u een vaste prijs ontvangt. Op de afgesproken dag en tijd staan wij met onze oesterbar klaar om uw gasten te bedienen.

Benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs! Afhankelijk van het aantal gasten, het beschikbare budget, de gewenste producten en tijdsduur, stellen wij graag een offerte voor u op.