Oester catering voor evenementen, bruiloften en festiviteiten

Oester eXclusief is jouw "go-to" adres voor het inhuren van oester catering op locatie voor diverse gelegenheden, zoals thuisfeestjes, bedrijfsfeesten of beurzen. Onze oestermannen en oestermeisjes zijn enthousiast en brengen dit graag over op uw gasten. Ze weten niet alleen alles van over deze delicatesse, maar delen de kennis graag en geven advies voor een onvergetelijke oesterervaring.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Onze oester catering is geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, netwerkborrel of beurs, onze oestermannen komen op locatie om de sfeer te verhogen met een luxe oesterbeleving

Oester catering: een unieke toevoeging

Het spraakmakende, exclusieve en verfijnde karakter van de oester is een unieke toevoeging. Bij Oester eXclusief staat de persoonlijke voorkeur centraal. Iedere gast kan aangeven hoe ze hun oester het liefst willen. Onze oestermannen zijn altijd uitgerust met garneringen en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes.

Naast het openen en serveren van de oesters voor alle gasten, demonstreren zij de vaardigheden voor het correct openen van een oester om smaken te behouden.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Interesse?

Wij komen graag bij u langs! Afhankelijk van het aantal gasten, het beschikbare budget, de geselecteerde producten en de gewenste duur, stellen wij graag een offerte voor u op. Na goedkeuring bespreken we in detail uw wensen en verwachtingen, zodat u tijdens het evenement volledig ontzorgd wordt en wij de oesters op het afgesproken moment serveren.

Verwen uw gasten met verse oesters rechtstreeks uit de kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland. Geniet van de puurheid en versheid van de zee op jouw evenement!