Oester catering voor evenementen, bruiloften en festiviteiten

Oester eXclusief is jouw "go-to" adres voor oester catering op locatie. Geschikt voor diverse gelegenheden, zoals thuisfeestjes, bedrijfsfeesten of beurzen komen wij graag bij u langs. Onze oestermannen en oestermeisjes tonen de kneepjes van het vak met aanstekelijk enthousiasme, wat overslaat op uw gasten. Ze vertellen alles over deze heerlijke en unieke delicatesse en geven advies over een passende garnering voor een onvergetelijke oesterervaring.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Onze oester catering is geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, netwerkborrel of beurs, onze oestermannen komen op locatie om de sfeer te verhogen met een luxe oesterbeleving

Oester catering: een unieke toevoeging

Het spraakmakende, exclusieve en verfijnde karakter van de oester is een unieke toevoeging. Bij Oester eXclusief staat de persoonlijke voorkeur centraal. Iedere gast kan aangeven hoe ze hun oester het liefst willen. Onze oestermannen zijn altijd uitgerust met garneringen en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes.

Naast het openen en serveren van de oesters voor alle gasten, demonstreren zij de vaardigheden voor het correct openen van een oester om smaken te behouden.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Interesse?

Wij komen graag bij u langs! Afhankelijk van het aantal gasten, het beschikbare budget, de geselecteerde producten en de gewenste duur, stellen wij graag een offerte voor u op. Na goedkeuring bespreken we in detail uw wensen en verwachtingen, zodat u tijdens het evenement volledig ontzorgd wordt en wij de oesters op het afgesproken moment serveren.

Verwen uw gasten met verse oesters rechtstreeks uit de kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland. Geniet van de puurheid en versheid van de zee op jouw evenement!

FAQ: Oesters Catering

Wat kost oester catering?

De prijs voor oester catering is afhankelijk van de wensen, oesters en de tijdsduur. Vraag een offerte aan, zodat we de wensen kunnen bespreken en een prijsopgave kunnen afgeven.

Wat doet Oester eXclusief?

Onze oestermannen en dames serveren de oesters op het gewenste moment, waarbij zij bewapend met een oestermes en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes uw gasten verwennen.

Hoe verloopt het proces?

Na ontvangst en akkoord van de offerte bespreken we de wensen en verwachtingen, zodat we u compleet kunnen ontzorgen tijdens de festiviteiten. Voorafgaand bereiden wij de oesters catering voor, zodat we op locatie direct aan de slag kunnen.