Oesters aan huis

Op zoek naar een exclusieve en verfijnde toevoeging voor uw borrel, jubileum, event of feest? Ontdek de oester service aan huis van Oester eXclusief en verwen gasten met heerlijke verse Zeeuwse oesters. Oesters zijn spraakmakend, uniek en geschikt voor elke gelegenheid. Interesse? Schroom niet en neem direct contact met ons op of doe een offerte aanvraag.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Met een aanstekelijke enthousiasme en bewapend met smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes gaan onze oestermannen en oestermeisjes langs bij uw gasten. Naar wens serveren wij eveneens luxe specialiteiten als champagne en kaviaar

Oesters aan huis: hoe werkt het?

Bij interesse neemt u allereerst contact op via +31611850603 of doet u online een offerte aanvraag, waarna wij in de meeste gevallen binnen 12 uur reageren. Vervolgens bespreken we de wensen en behoeften, zodat we de dag goed kunnen voorbereiden.

Op de dag zelf bent u volledig ontzorgd en gaan onze oestermannen en oestermeisjes enthousiast aan de slag met het serveren en vermaken van uw gasten. Naast het openen en serveren voor alle gasten, laten we graag zien hoe u een oester op de juiste manier opent om smaken te behouden.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Interesse?

Doe prijsopgave

Wilt u ook oester catering aan huis en genieten van deze culinaire specialiteit. Neem dan contact met ons op. Verras uw gasten met verse oesters uit kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland.

FAQ: Oesters op locatie

Wat kost een oester catering?

De kosten worden berekend op basis van een vast uurtarief en de afgenomen producten. De prijs per oester varieert tussen de 2,85 en 4,15 euro. Het uurtarief van onze oester service bedraagt 40 euro per uur.

Wat doet Oester eXclusief?

Onze heren en dames serveren oesters op locatie en gaan bewapend met een oestermes en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco, rode wijnazijn en sjalotjes rond om uw gasten te verwennen.

Hoe verloopt het proces?

Na ontvangst en akkoord van de offerte bespreken we de wensen en verwachtingen, zodat we u compleet kunnen ontzorgen tijdens de festiviteiten. Voorafgaand bereiden wij de oesters catering voor, zodat we op locatie direct aan de slag kunnen.