Oesters aan huis

Op zoek naar een exclusieve en verfijnde toevoeging voor uw event of feest? Ontdek de oester service aan huis van Oester eXclusief en verwen gasten met verse Zeeuwse oesters. De oester is uniek, spraakmakend en geschikt voor elke gelegenheid. Interesse? Schroom niet en neem direct contact met ons op of doe een offerte aanvraag.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Met een aanstekelijke enthousiasme en bewapend met smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes gaan onze oestermannen en oestermeisjes langs bij uw gasten. Naar wens serveren wij eveneens luxe specialiteiten als champagne en kaviaar

Oesters catering aan huis

Oesters aan huis: hoe werkt het?

Bij interesse neemt u allereerst contact op via +31611850603 of doet u online een offerte aanvraag, waarna wij in de meeste gevallen binnen 12 uur reageren. Vervolgens bespreken we de wensen en behoeften, zodat we de dag goed kunnen voorbereiden.

Op de dag zelf bent u volledig ontzorgd en gaan onze oestermannen en oestermeisjes enthousiast aan de slag met het serveren en vermaken van uw gasten. Naast het openen en serveren voor alle gasten, laten we graag zien hoe u een oester op de juiste manier opent om smaken te behouden.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Interesse?

Doe prijsopgave

Wilt u ook oester catering aan huis en genieten van deze culinaire specialiteit. Neem dan contact met ons op. Verras uw gasten met verse oesters uit kweekgebieden in Ierland, Frankrijk of bij de Grevelingen & Oosterschelde in Nederland.