Champagne catering op locatie

Als exclusieve catering service zijn wij naast oesters en kaviaar eveneens gespecialiseerd in champagnes. Deze perfecte combinatie en smaaksensatie is geschikt voor elke gelegenheid. Zo staan wij dagelijks op events als bruiloften, lustrums, borrels, feesten, festivals en beurzen. Benieuwd naar onze mogelijkheden beschikbaarheid, prijzen en champagne service op locatie? Neem dan direct contact met ons op.

Doe prijsopgave of stel een vraag!

Met onze champagne service voegt u elegantie en stijl toe aan uw event, waarbij u volledig bent ontzorgt. Zo brengen wij de champagne mee en serveren deze uit op het aangewezen moment. Natuurlijk denken wij graag met u mee over het geschikte champagnehuis voor uw event op basis de aanwezige hapjes, het seizoen, thema of smaak voorkeur.

Waarom Oester eXclusief?

  • Catering op locatie: Oesters, champagne en kaviaar
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Ontzorging tijdens event, feest of borrel

Champagne service van OestereXclusief

Onze champagne service is verkrijgbaar voor diverse merken als Lamotte Brut, Moet & Chandon Brut Imperial en Champagne Veuve Clicquot Brut. Hierbij ontvangt u vanaf 150 man korting en worden er vaste voorrijkosten gerekend.

  • Jauma Serra Cava Brut vanaf 150 glazen € 650,-.
  • Anthonij Rupert Brut Classique vanaf 150 glazen € 850,-.
  • Champagne Moet & Chandon Brut Imperial. vanaf 150 glazen € 1450,-.
  • Champagne Veuve Clicquot Brut, 150 glazen € 1650,-

Hoe werkt het?

Vooraf bespreken we het aantal gasten, de locatie en de tijdsduur van het event, waarna u een vaste prijs ontvangt. Vervolgens bespreken we de wensen & behoeften, zodat we op het gewenste moment de champagne serveren en u hier geen omkijken naar heeft.

Combineer champagne met oesters of kaviaar

Het liefst serveren wij natuurlijk champagne in combinatie met oesters en/of kaviaar. Dit noemen wij ook wel Perfect Pairing, waarbij we uw gasten verwennen met lekkerste champagne en oester.

Daarbij tonen onze oestermannen en oestermeisjes de kneepjes van het hak live aan uw gasten en gaan rond met heerlijke garneringen en smaakversterkers als citroen, peper, tabasco en rode wijnazijn met sjalotjes.

Interesse?

Wij komen graag bij u langs! Afhankelijk van het aantal gasten, het beschikbare budget, de geselecteerde producten en de gewenste duur, stellen wij graag een offerte voor u op.